Komunikacije

 

Savetnik za kreativne projekte i PR

Dugogodišnje novinarsko iskustvo, Maja Vukadinović primenila je u brojnim komunikacijskim projektima.

Radila je kao Menadžer za odnose s javnošću u marketinškoj agenciji Ogilvy & Mather i austrijskoj konsultantskoj agenciji za odnose s javnošću Hauska & Partner i sarađivala sa agencijama McCann Ericson Public Relations i SVA.

Jedan je od osnivača Društva Srbije za odnose s javnošću. Bila je Kreativna direktorka Godišnje dodele nagrada iz odnosa s javnošću – PRijem (2000-2004).

Posebno je dragoceno iskustvo koje poseduje u radu na projektima Evropske unije i USAID-a u oblasti komunikacija:

  • Communications Specialist – projekat EU i Austrijske razvojne agencije “Pripremanje Dunava za glavnu ulogu u filmovima”, za Srpsku filmsku asocijaciju, 2014/2015.
  • Junior Short Term Expert – EU projekat “Jačanje zaštite potrošača u Srbiji“, 2012.
  • Koordinatorka za odnose s javnošću – USAID projekat “Podsticanje zapošljavanja mladih kroz saradnju sa preduzetnicima i dijasporom”, za Grupu 484, 2012.

U Njujorku, u Službi za razvoj karijere na univerzitetu New School, radila je kao Marketing Assistant i bila zadužena za koncipiranje mesečne brošure o načinima za pronalaženje posla u Njujorku.

Kao konsultant i menadžer za odnose s javnošću, sarađivala je sa nevladinom organizacijom Grupa 484, Malim pozorištem Duško Radović i produkcijskom kućom Ideja.

Po projektu, realizovala je komunikacijske kampanje za Crater studio za vizuelne efekte (2012), filmove Plavi voz Janka Baljka, Šest sati ranije Dragane Kanjevac, Diši duboko Dragana Marinkovića, Festival koreografskih minijatura (2012), manifestaciju Nedelja iranske kulture (2009) i druge.

Po pozivu je angažovana kao Savetnik za medije i kreativne projekte u Srpskoj filmskoj asocijaciji (www.filminserbia.com).